भेरू जी नाना नाना थारे बाजे घुगरा bheru ji ke bhajan|
⇨Song : Bheru ji nana nana baje gugra
⇨Album : Rajasthani lyrics
⇨Singer : Gokul sharma
⇨Lyrics : Traditional
⇨Music Label : Bheru ji Bhajan
⇨Category : Devotional
।। दोहा ।।
भेरू जी भटका करे ,दिन में सो सो बार।
बाक़ा ने सीधा करे ,मारो भेरू नाथ कवार।
। । भेरू जी नाना नाना थारे बाजे घुगरा । ।
भेरू जी नाना ,
नाना थारे बाजे घुगरा।
भेरू लागे लागे ,
जालर की जनकार।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी दूध पीवो नी ,
दारू छोड़ दो।
भेरू जी छोड़ो छोड़ो ,
कलाली रो हेत।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
भेरू जी ऊबी ,
कुमारण देवे ओलाबा।
भेरू जी कळस्या माई ,
कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
भेरू जी ऊबी ,
गुर्जर की देवे ओलाबा।
मारी जावणिया में ,
कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
भेरू जी ऊबी ,
मालन की ओलाबा।
मारी बाड़िया माई ,
कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
भेरू जी राजू मेवाड़ी री ,
सुनजियो विनती।
थाके गावे गावे ,
गोकुल शर्मा आज ।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
bheru ji ke bhajan Hindi Text Lyrics | bheru ji most popular bhajan
!! Bheru ji nana Nana thare baje ghugra !!
Bheru ji nana ,
Nana thare baje ghugra.
Bheru lage lage ,
jalar ki jankar .
matwalo khele dungra .
Bheru ji dudh pivo ni ,
Daru chod do .
Bheru ji Chodo chodo ,
kalali ro het .
matwalo khele dungra .
Bheru ji ubi ,
kumaran deve olaba .
Bheru ji kalsya maay ,
kino nuksan .
matwalo khele dungra .
Bheru ji ubi ,
Gurjar ki deve olaba .
Mari javniya me ,
kino nuksan .
matwalo khele dungra .
Bheru ji ubi ,
Malan ki deve olaba .
Mari badiya maay ,
kino nuksan .
matwalo khele dungra .
Bheru ji Raju mewadi ri ,
sunjiyo vinti .
Thake Gave gave ,
Gokul sharma aaj .
matwalo khele dungra .
bheru ji ke bhajan Hindi Text Lyrics In Hindi | bheru ji popular bhajan
भेरू जी नाना ,
नाना थारे बाजे घुगरा।
भेरू लागे लागे ,
जालर की जनकार।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी दूध पीवो नी ,
दारू छोड़ दो।
भेरू जी छोड़ो छोड़ो ,
कलाली रो हेत।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
भेरू जी ऊबी ,
कुमारण देवे ओलाबा।
भेरू जी कळस्या माई ,
कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
भेरू जी ऊबी ,
गुर्जर की देवे ओलाबा।
मारी जावणिया में ,
कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
भेरू जी ऊबी ,
मालन की ओलाबा।
मारी बाड़िया माई ,
कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
भेरू जी राजू मेवाड़ी री ,
सुनजियो विनती।
थाके गावे गावे ,
गोकुल शर्मा आज ।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
नाना थारे बाजे घुगरा।
भेरू लागे लागे ,
जालर की जनकार।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी दूध पीवो नी ,
दारू छोड़ दो।
भेरू जी छोड़ो छोड़ो ,
कलाली रो हेत।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
भेरू जी ऊबी ,
कुमारण देवे ओलाबा।
भेरू जी कळस्या माई ,
कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
भेरू जी ऊबी ,
गुर्जर की देवे ओलाबा।
मारी जावणिया में ,
कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
भेरू जी ऊबी ,
मालन की ओलाबा।
मारी बाड़िया माई ,
कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
भेरू जी राजू मेवाड़ी री ,
सुनजियो विनती।
थाके गावे गावे ,
गोकुल शर्मा आज ।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। .......
bheru ji ke bhajan Hindi Text Hindi Lyrics | bheru ji popular bhajan
bheru ji ka bhajan , rajasthani bhajan lyrics . bheru ji ka bhajan rajasthan ke famous bhajan hai . bheru ji ka bhajan marwadi bhajan .rajasthani bhajan most popular list . rajasthani bhajan collection
0 टिप्पणियाँ