दिल्ली में दिखी रे , Dilli Me Dikhi Re Rajasthani Dj Song Bhajan Lyrics, New Gokul Sharma Bhajan Lyrics ,
⇨Song : Dilli Me Dikhi Re
⇨Album : Rajasthani lyrics
⇨Singer : Gokul sharma
⇨Lyrics : Traditional
⇨Music Label : Pmd Studio Official
⇨Category : Devotional
। । दिल्ली में दिखी रे । ।
दिल्ली में दिखी रे ,
भक्ता की टोळीया रे।
देमालिया में आवे रे,
देव का लाड लड़ावे रे।
कोई फुलड़ा लावे रे,
कोई माला लावे रे।
देवमालिया का देव धनि ने ,
आन मनावे रे।
कोई गाड़ी लावे रे ,
कोई पैदल आवे रे।
अरे देवधनि दरबार का ,
जयकारा लगावे रे।
भक्ता की टोळीया रे,
देमालिया चाली रे।
ऐ मेंदवास टोक मु ,
दौड़ी आवे रे।
ऐ ढोल बाजे रे ,
डीजे भारी बाजे रे।
देवधनी के जाता ,
जातरी जोर नाचे रे।
मुंबई में दिखी रे ,
भक्ता की टोळीया रे।
देमालिया में आवे रे,
देव का लाड लड़ावे रे।
अरे गोकुल गावे रे ,
गोकुल शर्मा गावे रे।
ऐ राजस्थान म्यूजिक के ,
माई धूम माचवे रे
भीलवाड़ा दिखी रे ,
भक्ता की टोळीया रे।
देमालिया में आवे रे,
देव का लाड लड़ावे रे।
Dilli Me Dikhi Re Rajasthani Dj Song Bhajan Lyrics, New Gokul Sharma Bhajan Lyrics ,
dillee mein dikhee re ,
bhakta kee toleeya re.
demaaliya mein aave re,
dev ka laad ladaave re.
koee phulada laave re,
koee maala laave re.
devamaaliya ka dev dhani ne ,
aan manaave re.
koee gaadee laave re ,
koee paidal aave re.
are devadhani darabaar ka ,
jayakaara lagaave re.
bhakta kee toleeya re,
demaaliya chaalee re.
ai mendavaas tok mu ,
daudee aave re.
ai dhol baaje re ,
deeje bhaaree baaje re.
devadhanee ke jaata ,
jaataree jor naache re.
mumbee mein dikhee re ,
bhakta kee toleeya re.
demaaliya mein aave re,
dev ka laad ladaave re.
are gokul gaave re ,
gokul sharma gaave re.
ai raajasthaan myoojik ke ,
maee dhoom maachave re
bheelavaada dikhee re ,
bhakta kee toleeya re.
demaaliya mein aave re,
dev ka laad ladaave re.
Read Also:- काला है पण गणा रुपाला
Dilli Me Dikhi Re Rajasthani Dj Song Bhajan Lyrics, New Gokul Sharma Bhajan Lyrics ,
दिल्ली में दिखी रे ,
भक्ता की टोळीया रे।
देमालिया में आवे रे,
देव का लाड लड़ावे रे।
कोई फुलड़ा लावे रे,
कोई माला लावे रे।
देवमालिया का देव धनि ने ,
आन मनावे रे।
कोई गाड़ी लावे रे ,
कोई पैदल आवे रे।
अरे देवधनि दरबार का ,
जयकारा लगावे रे।
भक्ता की टोळीया रे,
देमालिया चाली रे।
ऐ मेंदवास टोक मु ,
दौड़ी आवे रे।
ऐ ढोल बाजे रे ,
डीजे भारी बाजे रे।
देवधनी के जाता ,
जातरी जोर नाचे रे।
मुंबई में दिखी रे ,
भक्ता की टोळीया रे।
देमालिया में आवे रे,
देव का लाड लड़ावे रे।
अरे गोकुल गावे रे ,
गोकुल शर्मा गावे रे।
ऐ राजस्थान म्यूजिक के ,
माई धूम माचवे रे
भीलवाड़ा दिखी रे ,
भक्ता की टोळीया रे।
देमालिया में आवे रे,
देव का लाड लड़ावे रे।
Read Also:- ले हाथ ढाल तलवार मुठ मजबूती
Dilli Me Dikhi Re Rajasthani Dj Song Bhajan Lyrics, New Gokul Sharma Bhajan Lyrics ,
Dilli me dikhi re bhakta ki toliya re ye bhajan bhagwan devnarayan ke liye gaya gaya hai jisme bataya gaya hai . ki kis tarah se log dur dur se devnarayan ke darsan karne aate hai or apni adhuri echchao ko pura karte hai.
es bhajan ko gokul sharma ne bahut hi sandar tarike se gaya hai . or pure vistar se kaha hai or devnarayan ke bhakto ka vivran kiya hai . vaise to gokul sharma ek remix dj kalakar hai lekin ye rajasthani bhajan dj song vivah geet aadi bhi bahut sandar gaa dete hai .
0 टिप्पणियाँ